Introductie aflevering

Introductie aflevering

Welkom bij de podcast Kleur Bekennen. Iedereen kent ze wel, de 4 letterwoorden als INTP, ENTJ of INFJ, de kleuren rood-geel-groen-blauw of de cijfers die zeggen wie je bent na een persoonlijkheidstest.  Misschien ben je je niet bewust van jouw kleur of nummer maar ken je wel jouw sterrenbeeld.

In deze 10-delige reeks nemen we jullie mee in de wereld van de persoonlijkheidstesten en methodes om jezelf en anderen beter te leren kennen. Aan de hand van gesprekken met wetenschappers, filosofen, psychologen en coaches onderzoeken we in 5 thema’s dit boeiende domein.

Benieuwd? Abonneer je via Instagram op KleurBekennen_podcast en blijf op de hoogte van de opnames.

Op onze website vind je achtergrondinformatie bij elke aflevering.

Alle vragen, opmerkingen of feedback zijn welkom op het mailadres hallo@kleur-bekennen.be.

Join the discussion